Priveles

 

Josephine Bóza en Sebastián Coli Bazzini geven al jaren les in hun studio in Amsterdam aan beginners en gevorderden.

Het uitgangspunt in hun lessen is dat je zonder veel moeite in een klassieke salon, in Buenos Aires of elders in de wereld, moet kunnen dansen en genieten.
Dat houdt in dat de nadruk komt te liggen op het leren dansen op een ontspannen, muzikale en sensuele manier.
Maar ook speelsheid en improvisatie om niet in patronen vast te roesten en makkelijk te kunnen dansen op de volle vloeren
.

Privélessen zijn geschikt voor beginners die snel willen leren dansen of geen partner hebben om een cursus te doen. Met een aantal lessen en wat wilskracht sta je snel op de dansvloer.

Voor gevorderden is het de ideale manier om aan jezelf te werken. Wij helpen je bij het ontdekken en overkomen van jouw specifieke dansproblemen. Vaak leer je jezelf een houding aan, die leidt tot gespannenheid in de dans of zelfs pijn. Werken aan je postuur betekent niet alleen lekker en relaxed kunnen dansen, maar ook nieuwe mogelijkheden inzien, creativiteit en muzikaliteit in je dansen vergroten, en een groter plezier voor je danspartners zijn.

Kijk hier om Sebastián een privéles te zien geven in het programma Artisjok van AT5.

Privéles nemen betekent zeer flexibel leren. We geven les in onze studio achter de Haarlemmerdijk, of op lokatie. Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

priveles